fredag 20. november 2009

Det ryktes om seksuelt perverterte jedier og andre Star Wars-helter!


The Drunken Jedi Master
er satt i George Lucas' Star Wars-univers, men er på ingen måte en fanfilm, parodi eller en homage / hyllest til Lucas og hans filmer. The Drunken Jedi Master vil ta oss med på en reise ingen har sett maken til før. Så utspekulert, så intrikat, så avslørende og så kompleks at forfatteren av denne fantastiske historien ble innlagt på en psykiatrisk avdeling for kriminelle kort tid etter å fullført historien. I følge ryktene var det George Lucas og hans lakeier som sørget for dette ettersom denne historien avslører alt for mye fra det originale Star Wars-universet.

Men nå som filmen endelig skal fullføres, kan alle gamle Star Wars-fans glede - eller grue - seg til hva som vil komme frem. Det vil bli store avsløringer, det vil komme frem perverse detaljer og det vil bli vist bilder av Lucas' univers som aldri tidligere har vært vist utenfor Skywalker Ranch. Det ryktes også om at svært perverterte seksuelle handlinger faktisk vil bli filmatisert i detalj, men dette gjenstår bare å se.

Vil Princess Leia dukke opp som gammel og grinete bestemor? Har Luke Skywalker og Han Solo endelig giftet seg under de nye ekteskapslovene eller har de endt opp som noen gamle fløyelsbadekåpebærende griser i et sykt trekantforhold med den svært gamle og leddgiktsplagede Leia? Og hva driver de innavlede barna til Chewbacca med? Har C-3PO bare et helt mekanisk sexliv og har R2-D2 noe som helst med dette å gjøre? Hvem vet? Her er det bare å følge med videre!

Gå ikke glipp av The Drunken Jedi Master!

Av opplagte årsaker arbeider alle i denne produksjonen under stjålne identiteter. Det er bare å håpe at dette ikke får så alt for store konsekvenser for de stakkarene som innehar alle disse rare navnene på rollelisten.



Ryktebørs og sladderpresseoppslag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar