mandag 23. november 2009

Verdens første virkelige speederbike i The Drunken Jedi Master

Produksjonen av kortfilmen, The Drunken Jedi Master, er som kjent en produksjon gjennom Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet i Trondheim (NTNU). I den forbindelse har det oppstått en del rykter om at de tekniske avdelingene og instituttene ved NTNU har inngått et samarbeid for å levere ekte hover-teknologi til speederbiken / hover-biken som skal brukes i filmen. Til nå har ingen i verden kunnet presentere slik teknologi for offentligheten, men nå er det altså mulig at dette blir å se både i filmen og også på filmsettet under selve innspillingen.

NTNU har så langt ikke gitt noen kommentarer til dette, men det er allment kjent at siden NTNU startet sine studier og forskning på nanoteknologi, så har det vært en svært interessant utvikling på området. Og NTNU er, som kjent, allerede en svært tung og viktig aktør på nyvinnende teknologi i verden.

Om produsentene for The Drunken Jedi Master må innhente spesielle tillatelser for å kunne kjøre denne speederbiken, er foreløpig ikke kjent. Men det ville jo se rimelig dumt ut med registreringsskilter på en speederbike - uansett hvor fantastisk en virkelig speederbike ville være.

Vi venter i spenning!


Ryktebørs og sladderpresseoppslag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar