søndag 29. november 2009

Russell Crowe gikk amok på kostymeprøve for The Drunken Jedi Master

Her ser vi visstnok Russell Crowe på kostymeprøve i forbindelse med den norske kortfilmen, The Drunken Jedi Master. Produsentene hadde på dette tidspunktet gått gjennom en lang og komplisert prosess med å få til en avtale med Russell Crowe, men under denne kostymeprøven oppstod det noen mindre uenigheter som etter hvert eskalerte til en kjempekrangel som igjen resulterte i at Russell Crowe kastet en gummistrikk på regissør, Gudmund Saksvik. Dette ble for mye for Saksvik som ga skuespilleren sparken på stedet og sendte Russell Crowe rett hjem.


Idet Saksvik geleidet en gråtende Russell Crowe ut av bygningen, forsikret Saksvik om at episoden ikke ville få ytterligere konsekvenser for Russell Crowe. Verken Russell Crowe eller hans folk har vært tilgjengelige for kommentar etter episoden. Dette melder våre kilder som av en eller annen grunn aldri tok bilder av selve hendelsen eller den gråtende Russell Crowe. Den aktuelle gummistrikken som skal ha blitt kastet, skal være av samme type som vi ser på bildet her.




En av filmprodusentene kommenterte at dette var svært beklagelig for alle parter. "Når man først har klart å få til en avtale med en så stor filmstjerne som Russell Crowe, så er det for jævlig at han ikke kan oppføre seg lenge nok til at vi får denne filmen i boks. Men på den andre siden kan man vel si at regissøren overreagerte litt i denne saken..."






Ryktebørs og sladderpresseoppslag

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar